Nedjelja 15. 10. 2023.

DoubleTree By Hilton Hotel – Vukovarska 269A


10.00

Otvaranje drugog dana festivala

Nedjelja je prilika za još jedan dan uživanja u vrhunskom zvuku, glazbenom nastupu i radionicama.


10.00 – 18.00

Prezentacija Børresen X3 zvučnika
Protira, soba 912, 9. kat

Još jedna uzbudljiva premijera na TOO LOUD FESTU 2023! Izlagači iz Slovenije po prvi put na hrvatskom tržištu predstavljaju Børresen X3 zvučnike. Riječ je o danskom proizvođaču koji je ovim modelom i cijenom od oko 10.000 eura/par napravio dar-mar na tržištu high-end zvučnika. Vlasnici zadovoljno trljaju ušima, a sada je red na vama da se uvjerite zašto.


10.00 – 18.00

Prodaja vrhunskih i raritetnih japanskih izdanja na vinilima
Roxy CD Shop, hodnik hotela, 2. kat

Zagrebački Roxy CD Shop i ove godine na festivalu nudi, između ostalih, i rijetka japanska izdanja na vinilima. Međutim, ove godine ekipa iz Roxyja ide korak dalje pa je ekskluzivno za festival osigurala 500 komada specijalnih ‘Promo Copy’ naslova koji se rade u limitiranim serijama. Ako ste diskofil i ljubitelj vrhunskog zapisa, već je ovo dovoljan razlog za dolazak na TOO LOUD FEST 2023.


12.00 – 12.30

GLAZBENI NASTUP: Romana Orešnik
Open Space A, 2. kat

Po prvi put na TOO LOUD FESTU u sklopu programa nastupa Romana Orešnik, gitaristica, basistica i vokalistica vrlo osebujnog glasa. Kako sama kaže, u glazbi pronalazi neiscrpnu snagu, a u njenim se interpretacijama najviše osjećaju stilovi blues, rock, američki folk, acoustic, jazz… Nedavno je u sklopu svog samostalnog glazbenog projekta objavila autorski singl ‘Come Away with Me’ kojim je oduševila glazbenu kritiku i radijske urednike. Sada ste vi na redu!


14.00 – 15.00

RADIONICA: Kako složiti kućni glazbeni server?
Open Space A, 2. kat

Smeta vas ograničen izbor glazbe, loša kvaliteta formata i nasumičan odabir pjesama vođen algoritmima plaćenih glazbenih servisa?  Znate li da uz minimum ulaganja možete imati svoj kućni glazbeni server? 

Pridružite nam se na radionici “Kućni glazbeni server” i saznajte zašto ga vrijedi imati. Detaljnim user-friendly pristupom saznat ćemo što treba napraviti za uživanje u vlastitoj glazbenoj kolekciji u svom domu, u pokretu, na smartphoneu ili u automobilu. Kroz radionicu vas vodi Branimir Ivić, audiofil s DIY pretenzijama i iskustvom s medijskim servisima.


10.00 – 18.00

Prezentacija Sendy slušalica
HD multimedia, soba 803, 8. kat

HD multimedija po prvi put u Hrvatskoj predstavlja Sendy slušalice. Radi se o vrhunskim magnetoplanarnim slušalicama najnovije generacije. Top izrada, nagrade, vruće recenzije i odlične cijene obećavaju ozbiljnog novog igrača na domaćem terenu. Potpora za Sendy bit će novo pojačalo Topping A90 Discrete.


16.00 – 17.00

RADIONICA: Što i kako slušati u glazbi?
Salon Olive 2, 2. kat

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i velikog interesa, ove godine se ponavlja radionica ‘Što i kako slušati u glazbi?’. Radionica odgovara na pitanja imaju li određeni ljudi nadnaravne sposobnosti pa u glazbi čuju ono što drugi ne čuju ili imaju istrenirano uho? Radionicu vodi Nebojša Uglješić, organizator festivala i audiofil s dugogodišnjim iskustvom. Vjerujemo da ćete nakon sat vremena, koliko traje radionica, i vi početi slušati glazbu novih ušima.


10.00 – 18.00

Prezentacija Rogers/Holo Audio sustava
Sono, soba 808, 8. kat

Mali, ali s dušom složen HIFI sustav predstavlja Sono. Legendarni zvučnici, cijevno integrirano pojačalo i DAC. I to je to, sve ostalo je zvuk za beskonačno guštanje. No, nemojte se dati zavarati… iza ovog minimalističkog sustava stoje ozbiljna imena audio industrije. Zna to i ekipa iz Sona, zato su se i odlučili složiti i prezentorati ovakav zvučni ‘bombon’.


18.00

Završetak festivala