Subota 14. 10. 2023.

DoubleTree By Hilton Hotel – Vukovarska 269A


10.00

Otvaranje prvog dana festivala

Više od 20 izlagača i na više od 20 izlagačkih mjesta spremno čeka na vas. Počastite svoja osjetila!


10.00 – 20.00

Prezentacija Steinway Lyngdorf sustava
Sonus art, salon Mimoza 2, 2. kat

Ako govorimo o vrhunskom dizajnu i istom takvom zvuku, danski Steinway Lingdorf nameće se kao idealan izbor. Ljepota oblika, jednostavnost i sofisticiranost, prati high-end elektronika koja zaokružuje priču oko jedinstvenog doživljaja uživanja u glazbi u vlastitom domu. Ako volite moderan i minimalistički dizajn uz prirodan zvuk, svakako na TOO LOUD FESTU 2022 nagradite oči i uši jedinstvenim Steinway Lyngdorf sustavom koji uključuje i famozne Model A zvučnike (55.000 eura/par).


10.00 – 20.00

Prezentacija Sennheiser slušalica
Nove boje zvuka, salon Mimoza 1, 2. kat

Sennheiser odavno glasi kao jedan od najpoželjnijih brendova kada su slušalice u pitanju. Bilo da je riječ o naglavnim ili ušnim (in-ear), zatvorenim ili poluzatvorenim slušalicama, Sennheiser pokriva sve kroz bogatu ponudu. Iskoristite priliku i saznajte što Sennheiser nudi novo na tržištu te poslušajte odabrane modele slušalica.


12.00 – 12.30

GLAZBENI NASTUP: Oridano Gypsy Jazz Trio
Open Space A, 2. kat

Oridano Gypsy Jazz Trio sastav je koji iz nastupa u nastup čini sve da zadovolji (zahtjevnu) jazz publiku Hrvatske i inozemstva. Pri tom pothvatu uvijek koriste iskušane metode, neke od njih koji su šarm, rafiniranost i virtuozitet. Oridano njeguje gypsi jazz u maniri čuvenog Djanga Reinhardta, ali s izrazitim osobnim pristupom – nečim što ih čini apsolutnim miljenicima publike i neupitno svrstava u sam vrh predstavnika ovog žanra. Na repertoaru su autorska glazba, glazba Djanga Reinhardta te ostale gypsy jazz uspješnice koje su s godinama postale dio kanona. Za vas na TOO LOUD FESTU 2023 sviraju: Orjen Riđanović (lead gitara), Milivoj Majdak (ritam gitara) i Vjekoslav Crljen (kontrabas).


14.00 – 15.00

RADIONICA: Hoću gramofon!
Open Space A, 2. kat

Na radionici upoznajemo kratku povijest gramofona i vinilnih ploča. Naučit ćemo osnove rada gramofona; igla, vrtnja, pretvorba energije, saznajemo kako pravilno podesiti gramofon, kako odabrati pjesmu te kako očistiti i čuvati gramofonsku ploču. Ideja radionice je upoznati nove naraštaje s principima rada gramofona te potaknuti interes za slušanje i kolekciju vinila.

Radonicu vodi Branimir Ivić, voditelj marketinga u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju. Radi na području produkcije muzejskih sadržaja; izložbi, radionica, predavanja te implementaciji digitalnih rješenja. Aktivan je na području DIY kulture konstruirajući više koncepata zvučnika, pojačala i aktivnih skretnica. Strastveni je zaljubljenik u tehniku i kolekcionar vinila.


10.00 – 20.00

Prezentacija Astell&Kern prijenosnih audio uređaja
Sonus art, salon Mimoza 2, 2. kat

Astell&Kern je južnokorejska tvrtka u vlasništvu kompanije iRiver osnovana 2013. Astell&Kern bave se proizvodnjom media i mrežnih playera, CD playera, Bluetooth zvučnika, slušalica i uređaja za kućno kino. Top dizajn, izrada i kvaliteta zvuka osigurale su tvrtki Astell&Kern vodeće mjesto među proizvođačima prijenosnih audio proizvoda. Iskoristite priliku i upoznajte se sa širokim asortimanom na jednom mjestu – TOO LOUD FESTU 2022!


10.00 – 20.00

Prezentacija Spendor Classic 200 Ti zvučnika
Elite Audio Hrvatska, soba 920, 9. kat

Elite Audio Hrvatska, između mnoštva ostalih zanimljivih i vrhunskih HIFI komponenti, predstavlja Spendor Classic 200 Ti zvučnike (30.000 eura/par). Ovi su zvučnici u svibnju ove godine na najvećem svjetskom sajmu HIFI-ja, High End 2022 u Münchenu, posjetiteljima spuštali trnce niz kičmu i ostali obilježeni kao jedni od najboljih na Showu. Ne vidimo razloga zašto se takvo što ne bi ponovilo i u Zagrebu.


20.00

Završetak prvog dana festivala